Kimbino
Избери град
Kimbino
Избери град
РЕКЛАМА

Мебели Мондо брошура (01.09.2024) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
Мебели Мондо
РЕКЛАМА
Мебели Мондо
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

МЕБЕЛИ МОНДО

Мебели Мондо – брошура с оферти

3/5
Actual brochure

Благодарение на голямото разнообразие от продукти в Мебели Мондо и страхотните цени, магазинът е един от любимите за потребителите. Нова оферта? Разбира се – издаваната от Мебели Мондо брошура съдържа всичко необходимо, включително отстъпки до 30%. Винаги може да прегледаш предложенията от най-актуалната брошура на Мондо, валидни от 01.06.2020, като за целта е необходимо просто да погледнеш тук.

Магазин Mondo е един от мебелните магазини, които непрекъснато предлагат за своите клиенти много добри оферти. Благодарение на периодично издаваната от Мебело Мондо брошура, магазинът предоставя възможността да закупиш страхотни и качествени стоки и продукти на специални цени. Непременно виж Мебели Мондо брошура, за да не изпуснеш някое от тези предложения! Потърси “mebeli mondo” или “mondo katalog” в интернет и още първите резултати ще ти покажат сайта на магазина и неговите неустоими предложения.

Добре дошли в магазин Мебели Мондо!

Shop

Мебели МОНДО (Mebeli Mondo) е една от водещите вериги магазини в България, попадащи в категорията Мебели. Към момента има общо 14 магазина в страната. Ето в кои населени места можете да ги посетиш: София и Варна. Хиляди доволни клиенти са обслужвани от екип от над 300 професионалисти в клоновата мрежа на магазина. Целта е всеки клиент да остане доволен и с добри впечатления. Магазин Mondo подбира внимателно и стриктно своите доставчици, с идеята клиентите да получават задължително не само практични, но и изключително издръжливи, качествени и красиви мебели.

Всеки, който иска да научи повече информация за магазина, за неговите клонове в различните градове, за работното им време, за текущите разпродажби или за продуктовия асортимент, може да посети официалния интернет сайт -mondomebeli.com (BG). Вероятно ще искаш да направиш и сравнение на цените на стоките, предлагани в магазин Mondo с тези, които са валидни в други сходни магазини. Няма проблеми, може лесно да го направиш още сега, като за следните магазини: ИКЕА, Mömax, JYSK, NANI Home, Мебели Идеа, Мебели Лазур, МебелМаг, DOMKO, TEDi и Office 1.

Продуктите в магазин Mondo са подбрани с грижа за клиента

Assortment

Както самите представители на магазин Mondo твърдят, тяхната концепция е да подбират и предлага винаги красиви, елегантни и практични мебели за съвременното българско семейство. Само по себе си това говори много. Говори както за мисията, за визията на магазина за бъдещето, така и за това, което биха могли да очакват клиентите, които пазаруват оттам.

На нобре направения сайт на магазина са разположени 10 секции, от които може да избереш продукти: мека мебел, матраци и възглавници, спални, текстил, секции, антре, кухни, офис обзавеждане, маси и столове, детска стая. Разнообразието в асортимента на магазина е голямо – може да избираш всякакви дивани, спални, гардероби, секции, текстилни продукти, всичко за обзавеждане на офис или детска стая, кухни по индивидуален проект, голямо разнообразие от маси и столове и много, много други артикули. В периодично издаваната от Мебели Мондо брошура ще откриеш и редица намаления. На сайта има и специална секция за разпродажби, но все пак не пропускай да преглеждаш редовно и Мебели Мондо брошура!

Новата брошура на Мебели Мондо е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

 

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видиш най–новите оферти на Мебели Мондо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсиш най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесеш за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да са ти необходими хартиени издания. Благодарим, че се грижиш за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използваш нашия сайт и нашето приложение.

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Легло
Матрак
Гардероб
Спален комплект
Скрин
Нощно шкафче
Диван
Фотьойл
Тв шкаф
Маса
Стол
Шкаф
Огледало
Табуретка
Смесител
Мивка
Бюро
Съхранение
Етажерка
Простор

Брошури онлайн от категорията

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град